Print

Hud & hormoner

hormoner. naturlige hormoner. nht. test. overgangsalder. pms. pco. pcos. hud. akne. acne. uren hud. anette paulin. jens-ole paulin. naturlig hormonterapi, du ha

Vejledning i Naturlig Hormonterapi
Jeg tilbyder test og  vejledning i brugen af bioidentiske hormoner.
Til vejledningen gør jeg brug af grundig konsultation og en spyttest som du selv udfører hjemme i ro og mag. Med resultaterne af den og min analyse af testen har du en rigtig god og sikker viden om din hormonstatus.
Med den i hånden har du fine forudsætninger for at gå i gang med brugen af bioidentiske/naturlige hormoner. Enten på egen hånd eller i samarbejde med din læge. 
Dog vil jeg altid tilstræbe at hjælpe dig til at opnå hormonel balance, uden at du behøver at tilføre/bruge bioidentiske hormoner. Afhængigt af din situation og dit sygdomsbillede, kan vi ofte nå langt med vitamin/mineral-terapi og livsstilsvejledning.
Jeg er uddannet hos Anette Paulin som, sammen med sin mand Jens-Ole Paulin, er forfatter til bogen “Naturlig Hormonterapi - du har et valg
Bogen bygger på videnskabelig evidens i naturlige hormoners virkning og betydning for vores krop og for kroppens sundhedstilstand. Du kan læse om uddannelsen herNHT Naturlig Hormonterapi ®. 
Du kan se mere om mine tilbud her: heart
 
Hvorfor gør jeg det?
 
Fordi jeg jeg hver dag i min klinik behandler folk (mest kvinder) som har udfordringer med at finde deres hormonelle balance. Det er jo i mødet med klienter som har problemer med huden at jeg ofte har det privilegium at få del i folks meget personlige historier. Og meget ofte bliver det klart at det er hormonelle ubalancer som ligger til grund.
For mig er vejledning i bioidentisk hormonterapi et vigtigt og omfattende redskab i min værktøjskasse ift at hjælpe mine klienter videre til en sund hud og på sigt en god helse. Det er en fantastisk investering i ens egen fremtid og sundhed. 
Du er også velkommen selvom du ikke har problemer med din hud,  men blot føler at noget kunne være bedre i balance hos dig. Jeg tilbyder konsultationer og tests til både mænd og kvinder.
 
Det har været en vigtig erfaring for mig personligt, at vide at jeg har et valg og en reel indflydelse når det kommer til min egen sundhed. Den mulighed mener jeg også at du skal bør have.
 
 
Vi ses hos  mimamo 
 
 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • BUTIK, tirs - tors kl. 12:00 - 17:30
  • KLINIK ud over tirs - tors kl. 12:00 - 17:30, efter aftale
  • fredag & lørdag efter aftale


  • 19. Juni—— lukket pga kursus

  • Juli måned ---- lukket pga ferie
  • OBS - jeg tager ikke nye klienter på lørdage.

  • Se venligst afbestillingsregler i menuen OM MIMAMO
  • Det er IKKE muligt at bestille/afbestille aftaler pr. mail eller sms.